دوشنبه ۱۶ دی ۱۳۹۸ - ۱۵:۰۴
شهادت سلیمانی فتنه های درونی و بیرونی را از بین برد

حوزه/ حجت الاسلام طالب پور گفت: شهادت سردار سلیمانی برای اسلام و مسلمین مایه عزت و برکت است و برخی فتنه های درونی و بیرونی را از بین خواهد برد  و قطعا آغاز دوره ای جدید برای دشمن شناسی است.

حجت الاسلام محسن طالب پور  در گفت و گو با خبرنگار «حوزه» پیرامون اقدام تروریستی آمریکا، اظهار کرد: تمام وجدان های آزاد بشر از خبر شهادت سردار سلیمانی متاثر شدند.

مسئول سابق نمایندگی ولی فقیه در لشکر ۸ نجف اشرف افزود: شهادت این سردار رشید اسلام برای اسلام و مسلمین مایه عزت و برکت است و برخی فتنه های درونی و بیرونی را از بین خواهد برد و قطعا آغاز دوره ای جدید برای دشمن شناسی است.

 وی ادامه داد: ترامپ برای انتخابات آینده خود نیاز به اعتبار داشت و فکر می کرد با شهادت سردار سلیمانی شرایطش بهتر می شود، اما مشاهده می کنید که شرایط رئیس جمهور آمریکا تغییر کرده و او امروز منفورترین فرد جهان شده است.

استاد حوزه علمیه بیان کرد: با توجه به شکست های آمریکایی ها در ۲۰ سال گذشته، در این اتفاق  یک خطای استراتژیکی انجام دادند، چرا که خودشان نشان تروریست بودنشان را به جهانیان نشان دادند.

حجت الاسلام طالب پور ضمن بیان آثار و برکات شهادت سردار سلیماین، ادامه داد: شهادت حاج قاسم سلیمانی وحدت ملی  را دو چندان کرد و آنچنان دنیا را تکان داد که اصلا برای  آنان قابل هضم نبود و قطعا این روند ادامه خواهد داشت و جبهه مقاومت بیش تر از گذشته مصمم به اهداف خود خواهد بود.

مسئول سابق نمایندگی ولی فقیه در لشکر ۸ نجف اشرف با اشاره به انتخابات مجلس شورای اسلامی گفت: یک نماینده انقلابی برای حضور در یک مجلس باید به ارزش‌های اسلام و نظام وفادار باشد و قطعا این نماینده مجلس در برابر گستاخی‌های استکبار جهانی منفعل نخواهد بود.

حجت الاسلام طالب پور در پایان خاطر نشان کرد: نماینده ای شایستگی مردم در مجلس را دارد که دغدغه نظام، اسلام، ولایت و مردم را داشته باشد، و علاوه‌بر برنامه‌ریزی برای منافع کلان کشور، منافع حوزه انتخابیه را نیز در نظر داشته باشد چرا که او نماینده کشور خواهد بود.
انتهای پیام/

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha